Om Gitte

GR Consult blev stiftet i 2017 af Gitte Randrup, der har en baggrund inden for HR, organisation og ledelse samt sprog. Gitte har arbejdet med flere grene af HR for større virksomheder, og hendes tilgang er, at HR-aktiviteter skal være forretningsorienteret og have udgangspunkt i strategi og kunders behov.

Gittes vision er at bringe arbejdsgivere og medarbejdere tættere sammen og skabe langvarige succesfulde arbejdsrelationer. Hendes metode er et grundigt og kvalitetsfyldt forarbejde. Hun er fortaler for, at en god arbejdsrelation ofte kan skabes med få midler og er overbevist om, at det kun kan ses positivt på bundlinjen.

Gitte hjælper virksomheder med at finde de rette medarbejdere og bidrager til, at de nyansatte får den bedst mulige start i deres nye virksomhed, så de hurtigere bliver succesfulde og skaber værdi for deres nye arbejdsplads.

Hør nogle af Gittes tips til god rekruttering og onboarding i interviewet, hun gav til podcasten “Tips in Ten”:

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev giver dig tips til rekruttering, onboarding af nye medarbejdere og andre HR-opgaver og gør livet lettere for ledere og HR-afdelinger.
Email adresse
Secure and Spam free...