August 2019

How to Understand Your Employees' Thoughts and Reactions in the Change Management Processes

Forandringsprocesser er svære, og mange af dem bliver aldrig gennemført trods store anstrengelser. Det kan der være mange grunde til. En af dem er medarbejderne. De har måske ikke forstået, hvorfor forandringen er vigtig, eller også har de været igennem så mange forandringer, at de ikke orker flere. Står du som leder af og til i forandringsprocesser? Så læs med, og få inspiration til, hvad du kan tænke over til næste gang!

Februar/Marts 2019

Are you a woman aspiring to be a leader?

Undrer du dig også over, hvorfor der ikke er flere kvinder i topledelser og bestyrelser? Så læs mit interview med Dansk Kvindesamfund, hvor vi blandt andet kommer ind på det med vores fastlåste kønsstrukturer.

Januar 2019

How to overcome workplace bullies

Min personlige historie om at blive voksenmobbet på arbejdspladsen. Jeg håber, den kan være med til at hjælpe andre og til at få brudt tabuet.

December 2018

Strategies for leading successful change initiatives

Har du oplevet, at de forandringer, du som leder prøver at føre ud i livet, mislykkes? Og kan du ikke finde ud af hvorfor? Så læs med her, og få Kundeserviceleder, Sannie Antony Skaannings bedste råd til en succesfuld forandring.

November 2018

Networking for introverts – 9 tips to help you

Mine bedste tips til introverte til at blive en strategisk netværker uden at få netværkskvalme.

Oktober 2018

Generationsledelse – Ja tak som værktøj, men ikke som facitliste

Oplever du som leder udfordringer med at lede forskellige generationer? Så kan det måske hjælpe dig at sætte dig ind i teori omkring generation X, Y og Z. Det må blot ikke blive sandheden og skal gå hånd i hånd med personaleledelse.

What is the generational management theory?

Engelsk udgave af Generationsledelse

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev giver dig tips til rekruttering, onboarding af nye medarbejdere og andre HR-opgaver og gør livet lettere for ledere og HR-afdelinger.
Email adresse
Secure and Spam free...